Partnerek

Néhány Szentendre és környékbeli településeken (Leányfalu, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Kisoroszi, Dunabogdány, Budakalász, Pomáz, Üröm) szolgáltató vállalkozásra szeretnénk felhívni a figyelmét:

Családi házat épít vagy bont esetleg felújít? Akkor minden bizonnyal a kerítéssel is foglalkoznia kell!

 • Márpedig a kerítésépítés nem olcsó mulatság, pláne nem manapság amikor a szakmunka igen drágává vált: egyrészt azért mert sok ember elment külföldre dolgozni, aki pedig itt maradt vagy nagyon jó szakember ezért tele van munkával így megfizethetetlen vagy éppen nem ér rá vagy pedig kókler. Ezért nem mindegy, hogy a kerítés csináltatjuk vagy kész kerítésléceket, kerítéselemeket vásárolunk meg mivel ebben az esetben a munakidő és a munkadíj jóval kevesebb.
 • Persze építkezés során nem feltétlen a kerítés az első, hanem új ház építésekor nyilvánvalóan az alapokkal, az alapozással kell kezdeni, régi házak esetében pedig még az alapozást is megelőzi a bontás, bár manapság nem szokás építész, statikus és más hasonló szakemberek nélkül építkezni mégis vannak olyan épületszerkezeti elemek, amelyeket sem a tervezés sem a kivitelezés során nem veszünk komolyan ilyen például a kémény, mert egy hibásan tervezett és kivitelezett kémény utólagos engedélyeztetés vagyonokba kerül nem beszélve arról, amikor a kéményt utólag át kell építeni vagy maga a kéménybélelés sem olcsó mulatság.

Ha profi számítógép gurut keres, akkor érdemes felkeresnie:

 • elromlott a számítógépe? Nem megy az internet, gond van a WiFi routerével? Újra kellene telepíteni a Windowst? Laptop javítás Szentendre. Megbízható számítógépes szakemberek korrekt árak, precíz határidők.

Kertépítéssel és kerttervezéssel foglalkozó szakembereket keres Leányfalu, Szentendre településeken?

 • Dzsungellé változott a kert? Már sokadik alkalommal pusztul ki kedvenc virága, növénye? Ki kellene vágni egy elpusztult veszélyessé vált fát, akkor keresse fel a Home and Garden szolgáltatót: kertépítés Leányfalu

Amikor a baj nem jár egyedül: korrekt duguláselhárító cég Ürömön és Szentendrén:

 • Duguláselhárítás lehúzás nélkül? Nem folyik le a mosogatóból a víz, eldugult a WC és a házi módszerek már nem segítenek? Akkor nagy a baj, azaz mégsem akkora, ha van egy megbízható szakembergárda aki duguláselhárítással foglalkozik. Számos céget találni az interneten de nem biztos az, hogy aki elől van az éppen a legjobb szakember vagy vállalkozás. Mi itt most egy pontos megbízható csapatot javasolunk: duguláselhárítás Ürömön, Szentendrén, Budakalászon, Pomázon, Leányfalun 0-24 órában.

Építkezne vagy építkezik?

 • Aki manapság építkezik számos olyan problémával szembesül amelyek korábban nem is léteztek: egyszerűen nincs megfelelő szakaember, nem ér rá vagy akit ajánlanak túl drágán dolgozik. Az ország dolgozó felének jelentős része ugyanis elhagyta Magyarországot és vagy Németországban vagy Angliában vagy más európai országban dolgozik. Aki itt maradt előfordulhat, hogy nem a legjobb szakember, aki pedig szakmája krémje az egyszerűen akár egy évre előre be van táblázva. Manapság tehát érdemes komplett kivitelező csapatot keresni mert nagyobb költségesebb munkára inkább esélyes, hogy találunk egy megfelelő kivitelező csapatot. Azonban nem árt őket is ellenőrízni ehhez szükség lehet egy építkezés vezetőre aki mérnöki végzettséggel rendelkezik és ismeri a kivitelezés és építkezés csínját-bínját. Nyilván nem kötelező építkezés vezetőt alkalmazni azonban ajánlott, mert minden bizonnyal szakképzettebb, elméletibb szakember, mint a gyakorlatias kivitelező csapat és észrevesz olyan hiányosságokat is amelyek csak évekkel később okoznak a számunkra komolyabb bosszúságokat, jobb ezeket előre megelőzni.

Azt szeretné ha duruzsolna is otthon a fűtés? Kandalló vagy cserépkályha, ez itt a kérdés:

 • Alternatív fűtési rendszert keres szentendrei családi házába? Spórolna a fűtési költségekkel egyedi fűtéssel váltaná ki a gázt akkor keressen olcsó cserpékályhás mestert aki vállalja kandallók, kerti tűzrakók és természetesen cserépkályhák tervezését, kivitelezését kedvező árakon garanciával.

Ballagásra, esküvőre és egyéb évfordulókra milyen ajándékot?

 • Mivel is lepjük meg érettségiző rokonunkat, esküvőre mit vigyünk, milyen ajándékot? Sokan egyszerűen egy boritékba pénzt raknak és rábízzák a megajándékozottra mire fordítja az általunk gondolt összeget. Persze ez is egy jó megoldás, azonban pár év múlva emlékezni fog erre, emlékezni fog arra kitől kapta? Nem valószínű. Ezzel szemben egy ékszerre egészen biztosan emlékezni fog azt is tudja kitől kapta. Pláne amennyiben egyedi ékszerkészítésre adjuk a fejünket az talán mindennél nagyobb ajándék, amelyre a megajándékozott szerettünk talán élete végéig emlékezni fog. Az, hogy milyen ékszert választunk ránk van bízva persze másfajta ékszert szokás választani férfinak és hölgyeknek. De a gyűrű, nyaklánc vagy egy medál szinte mindenkinek adható, a fülbevaló és egyéb kiegészítő esetében van szerepe inkább, hogy milyen alkalomra és milyen nemű ismerősünket lepjük meg vele.

A BMW-vel mindig csak baj van? Akkor nem ha van egy profi BMW autószerelő ismerőse:

 • Sokan hoznak be külföldről autót, kiemelkedő számban ezek között BMW márkájú autó kerül be az országba. Sok köztük a 10 évnél öregebb járgány, ami nem baj akkor ha rendelkezésre áll egy budapesti bmw autószevíz és annak valamennyi szolgáltatása....

Német nyelvlecke haladóknak

Diejenigen, die Ungarn und einen professionellen Reiseleiter lieben, sind herzlich eingeladen, die folgende Seite zu besuchen, wo sie auch die Sehenswürdigkeiten in Budapest genießen können. Wenn Sie das Donauknie erkunden wollen, dann ist Budapests Umgebung ein idealer Ort, um Szentendre in mediterraner Atmosphäre zu besuchen. Die Stadt der Maler, Schriftsteller und Künstler: stadtrundfahrt Szentendre Wenn Sie wirklich eine der bekanntesten und charmantesten Kleinstädte Ungarns kennenlernen und kennenlernen möchten, die auch die Stadt der Kirchen genannt wird ...

Womás csatornatisztítás azoknak akik teljesen eldugultak

 • Amennyiben volt már szó dugulások elhárításáról nem szabad figyelmen kívül hagyni a womás duguláselhárítással foglalkozó cégeket, hiszen talán ők nevezhetők legprofibbnak a szakmában, ugyanis ez a magasnyomású mosóhoz hasonló elven működő csatornatisztító eszköz, minden olyan helyre behatol és minden olyan dugulást megszűntet, amelyre a korábbi eszközök kudarcot vallottak, azonban itt is meg kell nevezni azért egy hátrányt: mivel vízzel működik a berendezés ezért télen fagyban nem használható azon egyszerű oknál fogva, hogy a víz megfagy...

A munkavédelemre márpedig szükség van

 • A munkavédelem nem csak azért fontos dolog, mert törvényi előírás vonatkozik rá és mert a szabályokat be kell tartani, ezek nem felesleges papírmunkát jelentenek, hanem valós tevékenységet. Bízzon meg tehát profi munkavédelemmel foglalkozó Szentendrei cégeket, amennyiben azt szeretné, hogy a munkavédelemmel, érintésvédelemmel valamint tűzvédelemmel kapcsolatos dolgai rendben legyenek... A közmondás szerint a baj nem jár egyedül onnan kezdve, hogy munkába indulunk máris baleset érhet minket, de egy irodában is bekövetkezhet hamar a baj csak érdemes egy zárlatos vezetékre gondolni...
 • Ne legyen kétségünk a haccp az élelmiszer-biztonság ABC-je, mindazoknak ajánljuk akik komolyan és felelősségteljesen kívánják vezetni kisboltjukat, élelmiszer áruházukat, zöldséges vállalkozásukat, a büfét, kifőzdét vagy éppen a menő éttermet. Aki ilyen vállalkozás tulajdonosa minden bizonnyal már hallott a HACCP hét alappilléréről, amelyek segítik a vállalkozást abban, hogy amennyiben élelmiszerekkel kerül kapcsolatban akkor ne a fertőzés, ételmérgezés legyen a legfőbb kockázati tényező a vállalkozás műkődésekor.

Milyen a jó pizza Szentendrén és Leányfalun
 

 • A Pizza Tahi tudja a titkot házias ízek és nem a hagyományos vékony olasz tészta, ez egy speciális leányfalusi pizza, amelyért még Szentendréről is átjárnak az éhes hasú vendégek. Mi lehet a titka? A mindig friss alapanyagok, a kézzel gyúrt és szintén friss tészta és a szeretet amellyel ezek az ízletes ételek elkészülnek, a helyi DMRV-sek számára külön menü jár, persze nem csak a vízmű dolgozói látogatják sűrűn a kicsi családias hangulatú pizzériát hanem szinte mindenki aki a környéken él vagy dolgozik. 10 év nagy idő és ez a pici pizzéria már több, mint tíz éve üzemel rendületlenül ugyanazon tulajdonosi körrel és telefonszámmal.
Címkék 
partnerek